Valutor:
Sweden

0 item(s) S.Kr 0 in cart Kassa


Kategorier

Nya produkter

Asics Gel-Cumulus 17 Rosa | Löparskor
Asics Gel-Cumulus 17 Rosa | Löparskor
S.Kr 1,480  S.Kr 879
spara: 41% rabatt
Asics GT 2000 3 Vit/Orange/Grön | Löparskor
Asics GT 2000 3 Vit/Orange/Grön | Löparskor
S.Kr 1,480  S.Kr 879
spara: 41% rabatt

Storsäljare

Adidas Terrex Swift R GTX Blå | Lågskor Adidas Terrex Swift...
S.Kr 1,311  S.Kr 778
spara: 41% rabatt
Adidas Adizero Feather Boost Orange/Grön/Svart | Löparskor Adidas Adizero...
S.Kr 1,266  S.Kr 751
spara: 41% rabatt
Adidas Adizero XT 5 Svart | Trail Löparskor Adidas Adizero XT 5...
S.Kr 1,168  S.Kr 692
spara: 41% rabatt
Adidas Lady Sonic Boost Grå | Löparskor Adidas Lady Sonic...
S.Kr 1,243  S.Kr 737
spara: 41% rabatt
ASICS GEL BLAST 6 Grön | Court Shoes ASICS GEL BLAST 6...
S.Kr 1,480  S.Kr 879
spara: 41% rabatt
Asics Gel Netburner Super 5 Vit | Netball Skor Asics Gel Netburner...
S.Kr 1,480  S.Kr 879
spara: 41% rabatt

Erbjudanden

Mizuno Wave Hayate 2 Röd | Trail Löparskor
Mizuno Wave Hayate 2 Röd | Trail Löparskor
S.Kr 1,311  S.Kr 778
spara: 41% rabatt
Mizuno Wave Kazan Grå/Grön | Trail Löparskor
Mizuno Wave Kazan Grå/Grön | Trail Löparskor
S.Kr 1,360  S.Kr 807
spara: 41% rabatt
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Frakt & Retur
Betalning kan ske med kreditkort, Western Union och banköverföring.

Western Union har mer rabatt på vår hemsida, mer information kontakta oss. Vid beställning måste din faktureringsadress motsvarar adressen till ditt kreditkort annars kommer vi inte att kunna behandla din beställning.

Alla transaktioner är säkrade, Webbplatsen är försedd med ett SSL-kryptering för att skydda personuppgifter och betalningsuppgifter. Vi säljer inte eller skicka någon produkt som beställts via webbplatsen direkt till någon vi vet är under 18 år Vi kommer inte att samla in och personligt identifierbar information (t.ex. namn, adress, telefonnummer och e-postadress), även kallad häri som "personuppgifter", om dig om du ge det till oss frivilligt.

Internationell frakt

Beställningar kan ta från 24 till 36 timmar att bearbeta. När din beställning har behandlats kommer du att få e-postmeddelande med leverans spårningsnummer. All leverans börjar när du får det här meddelandet. Om beställning görs efter 03:00 CST på fredag ​​eller på helgen, är det tidigaste det kommer att leverera måndag. Leverans till postboxar Beställningar kommer inte att levereras till en postbox. Alla beställningar kommer måste ha ett giltigt icke-postbox-adress. Det blir inga extra tullavgifter / skatter.

* Dessa länder ingår i EU

Om återvänder rätt objekt för en återbetalning: Sändning och bruksladdningar är återbetalas. Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig, om det inte är rätt adress, vi är inte ansvariga för skada som orsakats av problemet.

Objekt kan returneras för återbetalning eller utbyte med 7 dagar från dagen för mottagandet. Men anledningen till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte godtas. Avkastning kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet måste alla returnerade varor aldrig använts och i nyskick. Alla returnerade förpackningar måste vara försäkrade. När det gäller åter rätt objekt för en återbetalning: alla returnerade varor är föremål för en 5% bank expeditionsavgift och fraktkostnader. Köpare är alltid ansvarig för frakten. Särskilda omständigheter kan kräva samarbete med företagets affärspartners. För mer information, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Viktigt meddelande:

1. Även om vi ger återvändande, med tanke på den tid och pengar krävande, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och funderingar klara innan du lägger din beställning.

2. Kontakta vår kundtjänst först för att få returadress. Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig, om det inte är rätt adress, vi är inte ansvariga för skada som orsakats av problemet.

3. Vi kommer inte att vara ansvarig för att förlora om returförpackningen vilse under transporten, måste original postkontor kvitto hållas göra anspråk på ersättning.

4. Om återvänder rätt objekt för en återbetalning: Shipping och hanteringskostnader återbetalas. Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser eller kvarhålls av tullen.

Du har IP-adress: 52.87.253.202
Copyright © 2019 www.motesplatsmaggan.se. Powered by billiga stövlar