Valutor:
Sweden

0 item(s) S.Kr 0 in cart Kassa


Kategorier

Nya produkter

Hoka Conquest Lila | Löparskor
Hoka Conquest Lila | Löparskor
S.Kr 1,546  S.Kr 919
spara: 41% rabatt
Hoka Conquest Blå | Löparskor
Hoka Conquest Blå | Löparskor
S.Kr 1,546  S.Kr 919
spara: 41% rabatt

Storsäljare

Adidas Terrex Swift R GTX Blå | Lågskor Adidas Terrex Swift...
S.Kr 1,311  S.Kr 778
spara: 41% rabatt
Adidas Adizero Feather Boost Orange/Grön/Svart | Löparskor Adidas Adizero...
S.Kr 1,266  S.Kr 751
spara: 41% rabatt
Adidas Adizero XT 5 Svart | Trail Löparskor Adidas Adizero XT 5...
S.Kr 1,168  S.Kr 692
spara: 41% rabatt
Adidas Lady Sonic Boost Grå | Löparskor Adidas Lady Sonic...
S.Kr 1,243  S.Kr 737
spara: 41% rabatt
ASICS GEL BLAST 6 Grön | Court Shoes ASICS GEL BLAST 6...
S.Kr 1,480  S.Kr 879
spara: 41% rabatt
Asics Gel Netburner Super 5 Vit | Netball Skor Asics Gel Netburner...
S.Kr 1,480  S.Kr 879
spara: 41% rabatt

Erbjudanden

Puma Faas 300 TR v3 NC CAMO Grå/Blå | Trail Löparskor
Puma Faas 300 TR v3 NC CAMO Grå/Blå | Trail Löparskor
S.Kr 1,127  S.Kr 668
spara: 41% rabatt
Salming T1 Blå | Trail Löparskor
Salming T1 Blå | Trail Löparskor
S.Kr 1,480  S.Kr 879
spara: 41% rabatt
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Förbehåll
Vi är fast beslutna att skydda din integritet. All information som ges till oss kommer endast att användas för att förbättra din shoppingupplevelse med den här webbplatsen. All personlig information som du skickar in kommer att användas enbart för att bearbeta dina beställningar och skyddas av vår säkra server. Vi kommer inte att vidarebefordra dina personuppgifter till någon organisation.

Från tid till annan kan vi ge statistisk information om försäljning, handelsmönster och navigeringstekniker till ansedda tredjepartsföretag. Detta består enbart av data som samlats in om dig och andra användare i form av sammanställda resultat. Det kommer inte att innehålla någon direkt personlig information som identifierar dig som kund.

Eventuella ändringar i våra informationsinsamling politik kommer att publiceras på denna sida. Genom att använda webbplatsen, samtycker du till att samla in information. Du är garanterad att vi kommer att förse dig med absolut handla integritet.

Säkerhet

På grund av en växande mängd internetbedrägerier genom stulna eller ogiltiga kreditkortsnummer, har J & V samlingar Pty Ltd funnit det nödvändigt att införa strängare säkerhetsåtgärder i ett försök att minska risken för kreditkorts missbruk. Detta kommer att hjälpa till att skydda oss och dig som kund, mot brottslig verksamhet. Vissa användare av vår webbplats kan bli tillfrågad om kreditkortsverifiering. Du kommer att kontaktas via e-post bör vi kräva denna information från dig. J & V samlingar Pty Ltd vill säkerställa att alla våra kunder kan handla med fullt förtroende på nätet. Vi har vidtagit alla tänkbara åtgärder för att ge absolut säkerhet till våra kunder i sina kontakter med oss. Vi har skapat en säker transaktion miljö för handel på Internet. Vår e-handelssystem använder Secure Sockets Layer-teknik SSL för att säkerställa din shoppingupplevelse är säker, sund och säker i alla lägen. SSL låser all information som skickas från dig till J & V samlingar Pty Ltd i ett krypterat kuvert. Detta gör det nästan omöjligt att fångas upp av en obehörig part, så länge din webbläsare och lokala nätverk stödja användningen av krypterade dataöverföringar. SSL är det system som används av alla ansedda e-handelssajter. I händelse av obehörig användning av ditt kreditkort, måste du meddela din kreditkortsföretag i enlighet med dess rapporteringsregler och förfaranden.

Prissättning / Valuta / Fakturering

Alla priser är exklusive eventuella lokala skatter, tullar eller avgifter och därmed dessa kan tas ut på varor på de lokala myndigheterna vid leverans utanför USA.

Alla kreditkort avgifter tas ut automatiskt när en lämnar in en order. Vi använder, som stora webbplatser gör en säker och kodad faktureringssystem som heter SSL. Det innebär att vi inte håller några kreditkortsuppgifter på vårt system vid en viss tidpunkt, av uppenbara säkerhetsskäl.

Resultatet av att använda denna säkra metod är att i samma ögonblick du skickar dina kreditkortsuppgifter och klicka på knappen och beställa, du debiteras automatiskt skicka, och det är första och sista gången vi gör någon nytta av dina kreditkortsuppgifter.

kuponger

Kuponger kan inte användas tillsammans med något annat erbjudande (t.ex. annandag jul, nyår Sale) och kan inte lösas in mot kontanter.

webbplats Information

Den information som tillhandahålls på denna webbplats har sammanställts för din bekvämlighet. Vi tror all information på denna webbplats för att vara korrekt att det bästa av vår kunskap.

Du har IP-adress: 35.175.190.77
Copyright © 2018 www.motesplatsmaggan.se. Powered by billiga stövlar